Лідер БЮТ Юлія ТИМОШЕНКО запевняє, що її політична сила без претензії на лідерство увійде до складу Народного комітету національного порятунку України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона заявила сьогодні в інтерв’ю журналістам після засідання оргкомітету зі створення Народного комітету національного порятунку України.

«Я вітаю це створення, об’єднання єдиної команди, яка буде сьогодні боронити, захищати Україну. І те, що сьогодні всі політики почули такий заклик, я переконана, що вони на нього відреагують», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.

Відео дня

За її словами, 10 травня представники БЮТ обов’язково будуть присутні на зборах з утворення комітету. При цьому Ю.ТИМОШЕНКО заявила, що вона готова сісти за стіл з іншими політиками. «Абсолютно на рівних серед рівних без будь-якого лідерства, без будь-яких визначень – хто там перший, хто там другий – усі на рівних сьогодні мусять захистити Україну в ці важкі часи, які прийшли після президентських виборів», - сказала вона.

Водночас лідер БЮТ ще раз підтвердила свій намір 11 травня зібрати у Києві біля Верховної Ради людей на знак протесту проти дій чинної влади.

«11 травня ми запрошуємо, щоб люди могли зібратися, висловити своє «ні» антиукраїнській політиці», - наголосила вона.