Черкаська обласна організація Національної спілки журналістів ініціює висунення на посаду голови Національної спілки журналістів Олега Наливайка, генерального директора інформаційного агентства УНІАН.

Відповідне звернення до делегатів чергового з`їзду НСЖУ, який відбудеться у квітні цього року, сьогодні ухвалив секретаріат Черкаської облорганізації спілки.  

«Нині у регіонах іде активна підготовка до чергового з`їзду нашої професійної спілки, - говорить Сергій Томіленко, голова Черкаської облорганізації НСЖУ. - Головним є питання нових орієнтирів у подальшій роботі організації та обрання нового керівника НСЖУ. Вважаємо, що такий досвідчений професіонал та організатор, як Олег Наливайко, є гідною кандидатурою на посаду голови НСЖУ».

Відео дня

Черкаські журналісти підкреслюють, що безумовним авторитетом для них є чинний голова спілки Ігор Лубченко, який прийняв рішення з огляду на свій поважний вік не брати участі у нових виборах. А Олега Наливайка черкаські члени спілка знають як активного члена нинішнього секретаріату НСЖУ та як колегу із незаплямованою репутацією, зазначається у повідомленні.