Роман БЕЗСМЕРТНИЙ
Якщо конфлікт між владою і народом не буде подоланий, то чемпіонат Європи з футболу може стати не демонстрацією величі України, а катастрофою влади. Таку думку висловив у статті в газеті «Дзеркало тижня. Україна»Роман БЕЗСМЕРТНИЙ.

«Загострення економічної ситуації породить політичний конфлікт між владою та народом. Настав час зупинитися… Взяти паузу, сісти за стіл переговорів», - заявив Роман БЕЗСМЕРТНИЙ, прогнозуючи перебіг внутрішньополітичних подій в Україні.

«Якщо впродовж весни цей процес не буде подоланий, то чемпіонат Європи з футболу може стати не демонстрацією величі України, а катастрофою влади. Потрібно розуміти, що перебування в одному місці понад 10 тис. чоловік в умовах нинішнього конфлікту держави і суспільства може стати полем бою. Згадайте, де з’явилися перші відверто-антивладні гасла й заклики. На стадіоні, під час футбольного матчу», - наголосив Р.БЕЗСМЕРТНИЙ.

Відео дня

Він впевнений, не розв’язавши проблему політичних в’язнів протягом найближчих трьох місяців, нинішній владний режим дискредитує себе до такого рівня, що не зможе контролювати ситуацію під час проведення Євро-2012. І це при тому, що, за його словами, за цей період Європейським судом будуть розглянуті справи, які вкажуть українській владі на неконституційність рішень щодо обох лідерів опозиції.

«Чого б я не хотів найбільше – це через кілька років бачити на лаві підсудних представників влади Януковича. Найгірший порадник у політиці – почуття помсти. Зупиніться!», - закликав Р.БЕЗСМЕРТНИЙ