Як передає кореспондент УНІАН, про це йдеться у зверненні Ю.Тимошенко до учасників Форуму об'єднаної опозиції, оприлюдненому сьогодні її дочкою Євгенією.

“Я також прошу об’єднану опозицію відразу після перемоги передбачити в нашій спільній платформі створення спеціального комітету за участі громадськості щодо організації повернення підприємцям їх приватної власності, яка рейдерським та адміністративно-бандитським шляхом була відібрана у середнього класу на користь нових родин за останні два роки”, - сказала вона.

Ю.Тимошенко також просить опозицію внести в першочерговий план дій розслідування кожної незаконно забраної копійки з бюджетів всіх рівнів, кожного державного підприємства, кожного державного родовища корисних копалин, всього, що без плати та тендерів привласнила собі ця “правляча зграя”.

Відео дня

“Ми зобов’язані переконати кожного українця, що справедливість є і ми її повернемо кожному”, - наголосила вона. Ю.Тимошенко зауважила, що «перемога над кримінальною клікою – це не лише справа політиків». “Вірніше, ні в якому випадку не допустіть, щоб це стало лише справою політиків. Це свята та рятівна боротьба, де кожна людина честі не може залишитися осторонь”, - сказала вона.