Перший секретар Кримського республіканського комітету Комуністичної партії України Леонід ГРАЧ переконаний, що позачергові вибори до Верховної Ради України будуть фальсифіковані.

«Поза всяким сумнівом, вибори будуть фальсифіковані», - заявив №21 в списку кандидатів від КПУ в народні депутати України Л.ГРАЧ в телефонній бесіді з кореспондентом УНІАН.

Лідер кримських комуністів зазначив, що не спостерігає у кримчан активності в день виборів. «Я б не сказав, що активно йде голосування», - сказав Л.ГРАЧ, додавши, що може судити про це, у тому числі і з голосування на тій дільниці, де голосував він.

Відео дня

Л.ГРАЧ також повідомив, що кілька днів тому йому довелося писати заяву, оскільки його прізвища не було в списках виборців. «Довелося писати заяву - проходити цю принизливу процедуру», - сказав він, зазначивши, що сьогодні його прізвище було включене до додаткових списків виборців.

Головний комуніст Криму зазначив, що на виборах-2006 року його прізвища теж не було в списках, хоча на парламентських виборах 2002 року і президентських виборах його прізвище було.

Як повідомляв УНІАН, не всі кримські VIP-персони знайшли себе у виборчих списках. Так, кілька днів тому Постійному представнику Президента України в АРК Володимиру ХОМЕНКУ довелося писати заяву для включення його прізвища до списків виборців.

За словами В.ХОМЕНКА, в списках не було не тільки його, але й деяких його сусідів – наприклад, голови кримського виборчого штабу блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Сергія ВАСИЛЕНКА.