Луценко пожартував, що для керівництва колонії сьогодні дійсно блага вість, у них відбулося “звільнення від нього” / Фото ЛігаБізнесІнформ

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав журналістам біля воріт виправного закладу.
“Це перемога української демократії, світової демократії, яка домоглася того, що Україна робить правильні кроки з припинення політичних репресій”, - зазначив він.

Водночас Ю.Луценко сказав, що не відчуває смаку свободи, бо у тюрмі не був невільною людиною. На його переконання, навіть у тюрмі можна бути вільним у думках, планах і діях, хоч є обмеження масштабів цих планів і дій.

“Вільною людиною можна бути будь-де, важливо не почуватися самотнім”, - підкреслив Ю.Луценко.

Відео дня

Він також поділився, що найбільшою радістю для нього є ті обставини, що він виходить до колег, друзів і однодумців, “нас буде на одного Луценка більше”.

Також він пожартував, що для керівництва колонії сьогодні дійсно блага вість, у них відбулося “звільнення від Луценка”.

Екс-міністр сказав, що сьогоднішній день проведе в колі родини, а також він запевнив, що не має наміру мститися будь-кому.

“Людина, яка думає про помсту, марно витрачає дні і роки. Я буду працювати на оптимістичну перспективу. Якби давав характеристику своїх планів, то я б сказав, що на волю вийшов головний оптиміст країни”, - сказав Ю.Луценко.

Як повідомляв УНІАН, 7 квітня Президент України Віктор Янукович підписав указ про помилування шістьох засуджених, у тому числі колишнього міністра внутрішніх справ Ю.Луценка.