Андрій Шишацький не вірить в ефект від зміни уряду

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

Говорячи про новий можливий склад Кабінету міністрів України, губернатор підкреслив, що на даний час важливішим є прийняття політичних домовленостей між усіма політичними силами в країні, а не сам склад уряду і кандидатура прем'єр-міністра.

«Боюся, що не з цього треба починати ... Я маю на увазі, що просто зміна уряду навряд чи щось змінить, - пояснив Шишацький. - У першу чергу потрібні зрозумілі політичні домовленості усіх з усіма як усередині, так і поза Україною. І, в разі успішної політичної домовленості на заході і сході всередині України успішно може працювати уряд».

Відео дня

Читайте такожТимошенко допускає призначення прем`єра від опозиції за трьох умовВідповідаючи на запитання журналістів, кого він особисто хотів би бачити на цій посаді, голова облдержадміністрації сказав: «Мене про це не питають. І, чесно сказати, це буде важка ноша у будь-якому разі, для будь-якого політика, у тому числі і технічного прем'єра. І великі ризики для його політичного майбутнього. Тому я скажу чесно - я навіть не знаю».

Як повідомляв УНІАН, 28 січня Микола Азаров подав заяву про відставку з посади прем'єр-міністра. Президент прохання про відставку задовольнив, а також відправив у відставку весь Кабінет міністрів. Водночас Янукович доручив екс-міністрам виконувати свої обов'язки до призначення нового складу Кабміну. Обов'язки глави уряду покладені на першого віце-прем'єра Сергія Арбузова.