ГПУ

Про це УНІАН повідомили джерела в правоохоронних органах.

Як повідомляв УНІАН, в ході штурму українського фотограмметричного центру в Сімферополі було вбито українського військовослужбовця - прапорщика, який ніс службу на території парку частини.

Відео дня

У зв`язку із загибеллю українського військовослужбовця, військовим частинам Збройних сил України, дислокованих в АР Крим, дозволено застосовувати зброю.

Читайте такожПри штурмі окупантами військового топографічного центру у Сімферополі вбито українського солдата

За даними Міноборони України, 18 березня під час штурму 13-го фотограмметричного центру в Сімферополі прямим попаданням в область серця був убитий прапорщик Какурін С.В., який перебував на спостережній вежі автопарку частини. Крім того, пострілами в область шиї і руки був поранений капітан Федун В.А. Ще один український військовослужбовець отримав тяжкі травми ніг і голови від ударів кийками, арматурою та іншими предметами.

Нападники були одягнені в військову форму військовослужбовців Збройних сил РФ без відзнак і озброєні автоматичною зброєю і снайперською гвинтівкою.

Командира частини полковника Андрія Андрюшина, який під час переговорів був захоплений, утримують в окремому приміщенні і силою змушують перейти на сторону кримського народу.