‏@ostro_v

Керівництво міліції Донецької області звертається з проханням до людей залишити Октябрьську площу перед будівлею Донецької облдержадміністрації задля безпеки та уникнення ексцесів.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Донецькій області.

“Шановні жителі і гості Донецька! Наразі Донецьку обласну державну адміністрацію захопила група людей, серед яких є й озброєні особи. В цілях безпеки громадян, щоб уникнути ексцесів або трагічних подій, керівництво ГУ МВС України в Донецькій області звертається з проханням залишити Октябрьську площу перед ОДА”, - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожДонецькі депутати відхрестилися від сепаратистів, які вимагають референдум

Як повідомляв УНІАН, 6 квітня в Донецьку проросійські мітингувальники захопили будівлю облдержадміністрації, вимагаючи негайного скликання позачергової сесії облради та ухвалення депутатами рішення про проведення у регіоні референдуму про приєднання до Росії.

За фактом захоплення ОДА донецькі правоохоронці почали розслідування за ч. 1 ст. 294 Кримінального кодексу України (масові заворушення).

7 квітня близько 3.30 група агресивно налаштованих молодиків увірвалася до будівлі Управління СБУ.

Читайте такожЖителі Донбасу просять уряд України захистити їх від сепаратистів

За фактом захоплення приміщення СБУ почато кримінальне провадження за ч.1 ст. 294 (масові заворушення).

Проросійські мітингувальники, які захопили будівлю ОДА, оголосили про створення суверенної держави «Донецька республіка» і про проведення до 11 травня референдуму.