Николай Левченко

Про це заявив народний депутат, голова Донецької обласної організації "Партії регіонів" Микола Левченко,  повідомляють "Новости Донбасса".

За словами політика, "Партія регіонів" у Донецькій області переходить в режим роботи штабів з надання допомоги мешканцям регіону, які постраждали від бойових дій.

Читайте такожПР підтримала ініціативу Порошенка про припинення вогню на Донбасі

Відео дня

"В умовах проведення бойових дій на території Донецької області вся регіональна структура, всі відділення в містах і районах, всі громадські приймальні, весь апарат обласної організації ПР фактично не має можливості проводити пряму політичну діяльність, і перейшов в режим роботи штабів з надання допомоги мирним жителям, постраждалим внаслідок бойових дій", - сказав Левченко.

"Всі наші громадські приймальні відкриті для допомоги в міру наших сил і наших можливостей для всіх наших земляків. Ми продовжуємо нести відповідальність за кожну донецьку сім'ю і за кожного жителя Донецької області. Приходьте в громадські приймальні, там ви дізнаєтеся конкретні напрямки допомоги, там буде надано все необхідне сприяння вам і вашим родинам", - додав він.