Подоляк прокоментував інтерв'ю Путіна / Колаж УНІАН / Скріншот, УНІАН

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що інтерв'ю, яке дав російський диктатор Путін американському журналісту, не впливає на глобальний політичний процес.

В ефірі телеканалу FREEDOM він сказав, що будь-які слова Путіна не скасовують факту нападу Російської Федерації на Україну, ведення війни геноцидного плану та вчинення військових злочинів. Подоляк підкреслив, що цього достатньо для забезпечення довічного терміну для диктатора і багатьох людей з його оточення.

"Тому це інтерв'ю не грає ніякої ролі, воно не може нічого виправдати. І впливу на глобальний політичний процес подібного типу інтерв'ю не мають ні найменшого", - додав радник глави ОП.

Відео дня

Реакція на скандальне інтерв'ю Путіна:

У двогодинному інтерв'ю екс-журналісту Fox-News Такеру Карлсону Путін, як завжди, спотворював історичні події. Так, диктатор звинуватив Польщу у тому, що вона "змусила" Адольфа Гітлера почати війну і вторгнутися на її територію.

Також він назвав батька українського президента Володимира Зеленського фронтовиком, який воював у Другій світовій війні. 

У Європейській комісії сказали, що не почули нічого нового в цьому інтерв'ю - тільки стару брехню, спотворення і маніпуляції.

Вас також можуть зацікавити новини: