Також Клітіна пояснила, чому знову йде в політику / Скріншот

Колишній заступник міністра інфраструктури Олександра Клітіна, яка раніше опинилася в центрі секс-скандалу, заявила, що не мала наміру створювати партію, коли про це заявляла на відео, але після такої публічної уваги змушена це зробити.

Про це вона розповіла в інтерв’ю Страна.ua.

«Коли я записувала відео, не знала, чи буде популярною моя заява. А дивлюся: популярність зашкалює. Значить, буду робити партію», – сказала вона.

Відео дня

Читайте також"Я не ідеальна": Третьякова відреагувала на скандал з дітьми та назвала це булінгом

На запитання, чи братимуть до майбутньої партії тільки жінок, Клітіна заперечила. За її словами, у партії «будуть раді й чоловікам».

«Хай мені всі пишуть, хто хоче приєднатися. А там побачимо», – додала жінка.

Клітіна додала, що політичну силу назве «Україна проти корупції». Крім того, вона також пояснила, чому знову хоче повернутися до політики.

«Тому що я не можу більше терпіти травлю мене й інших жінок. Не можу спокійно дивитися на цю корупцію, продажність політиків Вирішила сама взятися за пошук правди, наведення порядку у нас в країні. Бо бачу: більше нікому», – зауважила жінка. При цьому вона зазначила, що нині у керівництві самі «політичні проститути» і сексисти.

Втім, наприкінці розмови жінка зізналась, навіщо створює партію.

«Ви знаєте, я хочу, щоб мій син мною пишався. А не слухав у школі, що моя мама – повія. Це моя мета», – наголосила Клітіна.

Як повідомляв УНІАН, Клітіна сьогодні оголосила про створення своєї партії. При тому зробила це в провокаційній манері – чиновниця записала відеозвернення у відвертому купальнику.