Гордон назвав Путіна вуличним хуліганом / фото REUTERS

Провідні політики Європи перебувають у корупційних зв'язках з Кремлем, тому не в змозі перешкодити планам президента РФ Володимира Путіна.

Таку думку висловив журналіст Дмитро Гордон в ефірі телеканалу "Україна 24".

Путін, за його словами, має в голові стійку доктрину, переконати його не може ніхто. Зробити це, вважає Гордон, міг би Захід, якби не був інертним і в'язким.

Відео дня

"Путін - це вуличний хуліган, слон в посудній крамниці. Він трощить все, а вони дивляться. Вони ж корумпуються. Подивіться - сьогодні Фійон, колишній прем'єр-міністр Франції, призначений членом наглядової ради "Сибура" - це одна з головних російських нафтогазових структур. Про що ми говоримо - колишній канцлер ФРН Шредер працює, колишній прем'єр-міністр Франції Фійон працює. І ще ця дама, до якої Путін літав на весілля в Австрію, екс-міністр закордонних справ Австрії - вона теж в російських нафтогазових структурах. Приголомшлива історія, чого ми хочемо від Заходу?"- зазначив він.

Читайте такожНайманці, провокації, "братські могили": як Росія натякає на найближчі плани щодо України

Гордон додав, що колишній близький друг Путіна банкір Сергій Пугачов підтвердив, що західні політики "стоять у черзі, щоб корумпуватися Росією".

"Тому що Росія щедрою рукою розсипає "бабки" по всьому світу, купує дружбу і друзів", - резюмував він.

Як повідомляв УНІАН, 49,2% опитаних соціологами українців вважають реальною загрозу вторгнення Росії на територію України, переконані, що вторгнення не буде – 41,4%.