Зеленський спрогнозував, яким буде 2021 рік для українців / Фото УНІАН, Євген Кравс

Президент України Володимир Зеленський спрогнозував, що наступний 2021 рік для українців буде легшим.

Таку думку голова держави висловив в інтерв'ю виданню "Фокус". Президент також вважає, що у 2021 році на Україну очікує "невеликий підйом в економіці".

Читайте такожКулеба переконаний, що Угорщина не блокуватиме повністю відносини України з НАТО

Відео дня

"Цей високосний рік був непростий, він завжди складніше, жорсткіше. Щодо нового року, для початку треба уточнити, для кого він буде важким. Для мене він буде таким самим, як 2020-й, можливо, навіть важче. Все залежить, скільки буде викликів. Для людей, вважаю, буде легше. Йде символічний рік – рік 30-річчя нашої незалежності, це підйом духу, є чим пишатися. Вважаю, що ми зробимо велике свято, у нас багато ідей. Гадаю, що приїде багато іноземних лідерів, які поважають Україну", - розповів Зеленський.

Він зазначив, що країна навчилася боротися з коронавірусом. Тому українцям має бути легше. "Прикро, що люди вже не так бояться і іноді не надягають маски. З іншого боку, чудово, що вони не бояться і психологічно їм легше", - додав президент.

Зеленський пообіцяв, що економічно також буде легше. "Очікується підйом в економіці, невеликий, але буде", - сказав голова держави.

Вас також можуть зацікавити наступні новини: