Палиця прокоментував кадрові ротації у Кабміні

Депутатська група "Партія "За майбутнє" закликає кожного кандидата виступити у Верховній Раді та представити свою програму дій на розгляд усіх народних депутатів. Інакше, незалежно від того, хто обійме посади звільнених міністрів, цей Кабмін залишиться урядом статистів. Кадрові ротації, які сьогодні відбуваються в уряді, — це лише точкові маніпуляції з метою зняти напругу в суспільстві через жахливу ситуацію в країні. Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив лідер політичної сили "За майбутнє" Ігор Палиця.

Читайте такожПартія "За майбутнє" озвучила п'ять вимог до нового міністра екології"У лікарнях бракує кисню для хворих на коронавірус, опалювальний сезон під загрозою, комунальні тарифи зростають шаленими темпами. Треба, як мінімум, вигнати тих, хто за це відповідає! Бо від цього залежать здоров’я і добробут мільйонів людей. Замість цього ми бачимо лише ротації в уряді, щоб люди трохи "випустили пару", — зазначає політик.

Палиця вкотре підкреслив, що Україна потребує ефективного механізму управління. Кожен державний менеджер має досягти й продемонструвати економічний, а не політичний результат. "Працювати не заради зростання рейтингів партії влади, а для покращення добробуту громадян", — говориться в дописі.

Відео дня

Натомість усе відбувається навпаки. Міністрів, фактично, звільняє та призначає монобільшість на засіданні фракції. Верховна Рада не бачила ані звітів, ані планів їхньої роботи. Тому депутатська група "Партія "За майбутнє" закликає кожного кандидата виступити у Верховній Раді та представити свою програму дій на розгляд усіх народних депутатів.