Зеленський заявив, що не готовий підтримувати лобізм / Фото 112.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що не готовий співпрацювати з Партією його попередника Петра Порошенка "Європейська солідарність".

Про це він сказав інтерв'ю виданню The New York Times, опублікованому на сайті глави держави.

Читайте такожУкраїна не входить до списку країн, які першими отримають вакцину - Зеленський

Відео дня

Так, на питання, чи готовий він у разі необхідності, співпрацювати з партією Петра Порошенка "ЄС", президент відповів: "Чи готові ми співпрацювати, - я не розумію, з ким. З олігархом Порошенко не готовий співпрацювати".

Зеленський зазначив, що співпраця між депутатами різних фракцій парламенту все ж можлива. "Якщо в рамках депутатського корпусу хтось пропонує якісь хороші ініціативи, то я знаю, що всі депутати між собою співпрацюють. Все, що на благо України, - окей. Все, що пов'язано з якимись речами, з лобізмом або ризиками для України, - я не готовий", - підкреслив він.

За його словами "занадто багато інтересантів, щоб гальмувати реформи, які хоче робити президент з партією". "Зрозуміло, що в партії люди різні, і всі люди живі, на кого впливають - по-різному, психологічно. Хочуть впливати всі фінансові групи, в тому числі й фінансові групи Медведчука, Порошенка, які також представлені в парламенті", - сказав Зеленський.

Ставлення до Порошенка

У червні президент Володимир Зеленський заявив, що його не цікавить ситуація з його попередником Петром Порошенком і він не займається політичними переслідуваннями.