Глава МЗС Австрії зазначив, що візит до Києва є сигналом солідарності від країн Центральної Європи / фото t.me / V_Zelenskiy_official

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з міністром європейських, інтеграційних та закордонних справ Австрії Александером Шалленбергом і міністром закордонних справ Чехії Яном Ліпавським.

Як президент повідомив у Telegram, він зустрівся з міністрами в Києві.

"Змістовна зустріч з міністром європейських, інтеграційних та закордонних справ Австрії Александером Шалленбергом та міністром закордонних справ Чехії Яном Ліпавським. Дякуємо за щире ставлення та солідарність з нашими людьми, потужну оборонну підтримку та гуманітарну допомогу. Цінуємо, що в нашій боротьбі за свободу ви поруч з Україною", - зазначив Зеленський.

Відео дня

Війна в Україні:

Сьогодні, 20 липня, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив на спільній прес-конференції з главами МЗС Австрії Александером Шалленбергом та Чехії Яном Ліпавським у Києві, що Австрія та Чехія вірять у можливість перемоги України у війні, яку проти українського народу та української державності розв'язала Російська Федерація.

Своєю чергою глава МЗС Австрії зазначив, що спільний з чеським колегою візит до Києва є сигналом солідарності від країн Центральної Європи.

Вас також можуть зацікавити новини: