19 квітня відбулась чергова зустріч політичних радників лідерів країн "нормандської четвірки"/ фото УНІАН

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що зустріч радників лідерів «нормандського формату» (Україна, Німеччина, Франція та Російська Федерація) може відбутися у травні.

Читайте такожВ Євросоюзі закликали Україну виконати рекомендації "Венеційки" щодо реформи ВРП

Як повідомляє прес-служба ОП, про це він сказав він після зустрічі президента України Володимира Зеленського з державним секретарем США Ентоні Блінкеном сьогодні у Києві.

Відео дня

«Керівник Офісу глави держави повідомив, що наступна зустріч політичних радників лідерів держав – учасниць «нормандського формату» може відбутися у травні та пройти в очному форматі», - йдеться в повідомленні.

Що передувало

  • 19 квітня у форматі відеоконференції відбулась чергова зустріч політичних радників лідерів країн – учасниць "нормандського формату".
  • Після зустрічі Єрмак заявив, що радники лідерів країн «нормандської четвірки» домовилися працювати над узгодженням кластерів для виконання Мінських угод.
  • Раніше керівник ОП заявив, що Україна, Німеччина та Франція розробили чіткий план з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, й очікують на його погодження з боку РФ.