фаршировані крабові палички

Крабові палички смачні самі по собі, а якщо їх начинити, то буде шикарна закуска. Начинка може бути якою завгодно - овочі, риба або ікра, але найпопулярнішою вважається сирно-яєчна маса. Страва виходить дуже цікавою на смак, з ноткою морепродуктів.

Фаршировані крабові палички з сиром і часником

Щоб палички легко розгорнулися, купуйте якісний заморожений продукт і заздалегідь розморозьте. Термін придатності закуски невеликий, тому готуйте відразу перед подачею.

Вам знадобляться такі продукти:

Відео дня
  • двісті п'ятдесят грам крабових паличок;
  • сто грамів сиру;
  • два яйця;
  • зубчик часнику;
  • три ложки майонезу;
  • зелень за смаком.

Розморожені палички потрібно розім'яти пальцями по всій довжині та розгорнути. Якщо продукт погано розгортається і рветься, то можна відварити його кілька хвилин в окропі.

Яйця зварити круто. Натерти на найдрібнішій тертці, як і сир. Часник видавити через прес. З'єднати всі інгредієнти, додати майонез і перемішати до однорідності. За бажанням вмішайте рубану зелень.

Готову начинку нанесіть на розгорнуту паличку з одного боку. Загорніть фаршировані крабові палички в рулети і розріжте навпіл діагональним зрізом для красивої подачі.

Крабові палички, фаршировані шинкою

Цей рецепт вважається більш ситним. Для начинки можна брати будь-який вид м'яса, наприклад, шинку або копчену курку.

Повний список інгредієнтів:

  • двісті грам крабових паличок;
  • сто грам шинки;
  • сто грам сиру;
  • ложка майонезу;
  • ложка сметани;
  • пучок зелені.

Палички розгорнути, як описано в попередньому рецепті. Шинку нарізати соломкою, сир натерти, зелень дрібно нарубати. Змішати всі інгредієнти зі сметаною і майонезом, злегка посолити і начинити рулетики.

Якщо після приготування ще залишилися палички, то пропонуємо приготувати чудовий крабовий салат з овочами та сиром.

Вас також можуть зацікавити новини: