
Крабові палички смачні самі по собі, а якщо їх начинити, то буде шикарна закуска. Начинка може бути якою завгодно - овочі, риба або ікра, але найпопулярнішою вважається сирно-яєчна маса. Страва виходить дуже цікавою на смак, з ноткою морепродуктів.
Фаршировані крабові палички з сиром і часником
Щоб палички легко розгорнулися, купуйте якісний заморожений продукт і заздалегідь розморозьте. Термін придатності закуски невеликий, тому готуйте відразу перед подачею.
Вам знадобляться такі продукти:
- двісті п'ятдесят грам крабових паличок;
- сто грамів сиру;
- два яйця;
- зубчик часнику;
- три ложки майонезу;
- зелень за смаком.
Розморожені палички потрібно розім'яти пальцями по всій довжині та розгорнути. Якщо продукт погано розгортається і рветься, то можна відварити його кілька хвилин в окропі.
Яйця зварити круто. Натерти на найдрібнішій тертці, як і сир. Часник видавити через прес. З'єднати всі інгредієнти, додати майонез і перемішати до однорідності. За бажанням вмішайте рубану зелень.
Готову начинку нанесіть на розгорнуту паличку з одного боку. Загорніть фаршировані крабові палички в рулети і розріжте навпіл діагональним зрізом для красивої подачі.
Крабові палички, фаршировані шинкою
Цей рецепт вважається більш ситним. Для начинки можна брати будь-який вид м'яса, наприклад, шинку або копчену курку.
Повний список інгредієнтів:
- двісті грам крабових паличок;
- сто грам шинки;
- сто грам сиру;
- ложка майонезу;
- ложка сметани;
- пучок зелені.
Палички розгорнути, як описано в попередньому рецепті. Шинку нарізати соломкою, сир натерти, зелень дрібно нарубати. Змішати всі інгредієнти зі сметаною і майонезом, злегка посолити і начинити рулетики.
Якщо після приготування ще залишилися палички, то пропонуємо приготувати чудовий крабовий салат з овочами та сиром.