Який маринад для шашлику небезпечний / фото УНІАН
Лікарі не радять маринувати шашлики за добу до приготування. Крім того, наголосили вони, забудьте про кефір і майонез.
Про це розповіла лікар-дієтолог, голова Наукової ради Асоціації дієтологів України Олександра Кириленко, повідомляє "Обозреватель".
Читайте такожВеликдень-2021: у скільки обійдеться святковий кошик і травневі шашлики"Найбільш неправильний маринад - це кефір або інші кисломолочні продукти", - зазначила дієтолог.
Відео дня
Вона пояснила, чому не можна залишати маринуватися м'ясо на добу: всі повноцінні білки й залізо втрачають свою структуру і корисні властивості, і ви отримаєте некорисний продукт.
Вас також можуть зацікавити новини: