Ілюстрація / REUTERS

Компанія Apple готується випустити в кінці нинішнього року відразу три нових iPhone. Один їх них буде найбільшим з випущених досі, другий - того ж розміру, що iPhone X, але оновлений, і третій - з деякими з ключових функцій флагманського телефону, але менш дорогим.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на свої джерела, знайомі з планами компанії, передає РБК. Співрозмовники агентства пояснюють, що Apple таким чином планує догодити своїм споживачам, які чекають від iPhone багатозадачності, а також тим з них, хто шукає більш доступну версію iPhone X.

Читайте такожSamsung представила нові смартфони Galaxy S9 і Galaxy S9+ (фото)Зокрема, за даними Bloomberg, великий смартфон, який отримав кодову назву D33, може мати роздільну здатність екрану 1242 x 2688, а також технологію OLED. Крім цього, дана модель буде мати сканер Face ID для розблокування екрану і проведення платежів.

Відео дня

Очікується, що у великому iPhone і оновленому iPhone X буде використаний новий процесор А12. Краї цих смартфонів як і раніше будуть виконані з нержавіючої сталі. Передбачається, що обидві ці моделі будуть представлені в золотому кольорі. Apple, яка в iPhone X відмовилася від цього кольору, розраховує залучити більше покупців на азіатському ринку, де золотий колір у смартфонів користується особливою популярністю, відзначає Bloomberg.

Крім того, для деяких ринків розглядається можливість вибору смартфонів з однією або двома SIM-картами.

Як повідомляв УНІАН, нещодавно Apple запатентувала стилус з можливістю малювати тривимірні об'єкти прямо в повітрі.