Студія Niantic, що розробила Pokemon Go, розкрила подробиці мобільної гри у доповненій реальності Harry Potter: Wizards Unite.

Точна дата виходу гри поки невідома, але розробники планують випустити її на iOS і Android до кінця 2019 року. За сюжетом Wizards Unite гравці будуть намагатися зберегти секрети чарівників в умовах Calamity - невідомого катаклізму, через який чарівні предмети та істоти почали з'являтися в світі звичайних людей, пише Realist.

Гравці стануть частиною спеціального загону, створеного міністерством магії. Члени цього загону усувають шкоду від таємничих порталів, через які потрапляють магічні істоти, артефакти та злі чарівники.

Читайте такожВчені витворили прототип капелюха з "Гаррі Поттера": він знає, про що ви думаєте

Wizards Unite багато в чому схожа на Pokemon Go - тут теж потрібно багато гуляти вулицями з телефоном. Гравці будуть подорожувати по зазначених на картці точках зі «слідами магії». В цих точках користувачів можуть очікувати фантастичні тварини або чарівні предмети.

У грі є битви з Пожирачами смерті і дементорами. Для використання заклинань необхідно намалювати на екрані телефону магічний символ.

Гравці зустрінуть знайомих з книжок та фільмів героїв, а також за допомогою доповненої реальності заглянуть в крамницю продавця чарівних паличок Олівандера. Wizards Unite буде розповсюджуватися безкоштовно. Власники пристроїв на Android вже можуть подати заявку на доступ до ранньої версії гри.

Як повідомляв УНІАН, минулого року католицька організація випустила аналог мобільного гри "Pokemon Go" - з Ісусом та Мойсеєм.