Ілюстрація / REUTERS

В роботі соціальних мереж Facebook і Instagram, а також месенджера WhatsApp стався збій.

Про це повідомляє портал Downdetector, що відстежує роботу популярних інтернет-ресурсів, передає РБК.

Читайте такожЗбій в системі: Google розіслала випадковим людям приватні відео

Проблеми в роботі Facebook виникали в основному при завантаженні зображень (72%), перегляді стрічки (16%) і вході зі систему (10%). В Instagram збої в більшості випадків пов'язані з переглядом стрічки (55%), користувачі також скаржаться на те, що не можуть переглядати історії (37%), і робити публікації (6%). У WhatsApp у користувачів виникли проблеми з відправленням і отриманням повідомлень (67%), а також із з'єднанням (31%).

Більшість скарг на роботу сервісів надійшли із США. Також на збій звернули увагу користувачі в Мексиці, Аргентині, Бразилії, Колумбії та в деяких європейських країнах.

Про збої писали й користувачі соцмереж. У тому числі вони скаржилися на те, що Facebook не оновлює новинну стрічку, а в Instagram виникають проблеми із завантаженням.

Раніше УНІАН повідомляв, що глобальне споживання інтернету з моменту оголошення Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ) епідемії коронавірусної інфекції COVID-19 пандемією 11 березня збільшилася на 70% у порівнянні з попереднім періодом.