ТСН.ua

Мобільний додаток «Дія» відсьогодні, 7 квітня, надсилатиме користувачам повідомлення і термінові повідомлення щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 в Україні.

Про це йдеться в повідомленні на офіційному Telegram-каналі «Дія».

Читайте такожApple почала випускати захисні лицьові щитки для лікарів

Відео дня

«Додаток «Дія» тепер надсилатиме push-нотифікації і термінові інформаційні повідомлення щодо запобігання поширенню пандемії COVID-19 в Україні», - сказано в повідомленні.

Також за допомогою програми можна буде отримувати новини та поради щодо заходів боротьби з коронавірусом.

Зазначається, що для отримання повідомлень і термінових повідомлень потрібно оновити мобільний додаток «Дія» до останньої версії.

Як повідомляв УНІАН, понад два мільйони українців встановили на свої мобільні телефони додаток для оцифрованих документів «Дія».

Серед них понад 1,3 млн користувачів мобільної операційної системи Android і і майже 700 тис. користувачів iOS.

Довідка УНІАН. На початку березня Міністерство цифрової трансформації України підключило портал «Дія» до державних реєстрів бізнесу, нерухомості, транспортних засобів і землі, інформацію з яких тепер можна отримати в електронному кабінеті громадянина.

Уряд визначив діджиталізацію країни як одне з основних завдань роботи, ключову роль відвівши порталу «Дія» як платформі взаємодії громадянина і державних органів влади.

2 квітня 2020 року Мінціфри запустило портал державних послуг «Дія»

На порталі «Дія» можна буде отримати 27 державних послуг онлайн.

Як повідомляв УНІАН, Ілон Маск заявив, що буде виготовляти на своїх автомобільних заводах апарати для штучної вентиляції легень.