З будинку зірвало дах

Частина з них накрила дитячий майданчик, повисла на теплотрасі, частина залишилася на гілках дерев, повідомляє QHA.

Без даху над головою мешканці багатоповерхового будинку залишилися сьогодні під ранок. Однак рятувальники доїхали до них тільки в обід, передає 0652.ua з посиланням на очевидця подій.

Покрівля була відносно новою - дах покрили близько 2-3 років тому. Жертв та постраждалих немає.

Відео дня

Це не єдина подія в Криму, пов'язана з погіршенням погодних умов. Зокрема, в Сімферополі через сильний вітер з багатоповерхівки по вулиці Ростовській зірвало пінопласт, яким утеплюють фасади будинків. Облицювальна шуба накрила машини, припарковані поруч з будинком.

Читайте такожВ окупованому Криму без світла залишилися сім тисяч людейНа вулиці Луговій у Сімферополі через негоду дерево впало на газопровід. Внаслідок аварії на шляхах газопостачання припинилася подача газу для майже 2 тисяч абонентів, тобто для 5,4 тисяч осіб. Але протягом пари годин подача газу була відновлена.

На території лікарні на вул. Р. Люксембург сталося падіння дерева на теплотрасу та лінію електропередач. Внаслідок події сталося відключення від електроенергії і теплопостачання деяких відділень лікарні, котельні та приймального відділення.

У Євпаторії через «розгулял» штормового вітру затопило яхту і розбило 2 катери. Шторм на морі досягає шести балів за шкалою. У Партеніті він викинув на берег великі брили.