Команда студії «Квартал 95» випустила документальний фільм «Душа не пропала ...», в якому з перших уст розкрила усю правду про своє ставлення до війни та українських воїнів, а також про свою волонтерську допомогу.

Як пояснюється у прес-релізі з нагоди презентації фільму, із самого початку воєнних дій в Україні Володимир Зеленський і студія «Квартал 95» активно допомагали й допомагають бійцям української армії та волонтерам.

«Ця робота ведеться системно, протягом усіх цих років, але ніколи хлопці з «Кварталу» особливо не афішували своєї діяльності, не піарилися на цьому. Останнім часом у зв'язку з політичною кампанією Володимира Зеленського у соціальних мережах і деяких ЗМІ з’являються маніпулятивні публікації, які спотворюють факти з метою дискредитувати лідера виборчих перегонів», - саме це спонукало команду «Кварталу 95» випустити документальний фільм «Душа не пропала ...».

У фільмі показані унікальні кадри хроніки: неформальні виступи «Кварталу» і дружні зустрічі з військовими на передовій, інтерв'ю акторів студії «Квартал 95» про війну і людей, які вже п'ять років захищають гідність, незалежність і територіальну цілісність нашої держави.