Чоловіки підозрюються в скоєнні кримінальних злочинів / фото УНІАН

Приморський районний суд Одеси заарештував зловмисників, які викинули громадянина Фінляндії з другого поверху.

Як повідомили УНІАН у суді, слідчий суддя напередодні розглянув клопотання слідчого, погоджене з прокурором про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо чотирьох осіб.

Останні підозрюються в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 189 і ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України - вимагання, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я людини.

Відео дня

Читайте такожНа Житомирщині звільнили директора інтернату, який змушував вихованців працювати вантажниками

Слідством встановлено, що підозрювані вимагали у потерпілого велику суму грошей за нерозголошення особистої інформації про честь і гідність. «Однак після того, як потерпілий вказав на те, що у нього немає грошей - його викинули з балкона квартири, розташованої на другому поверсі будинку, внаслідок чого він отримав значні тілесні ушкодження», - повідомили в суді.

Як зазначається, суддя прийняв рішення про задоволення клопотання щодо трьох осіб і застосував проти них запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Четвертого зловмисника відправлено під домашній цілодобовий арешт.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі затримано чотирьох зловмисників, які викинули громадянина Фінляндії з другого поверху житлового будинку. За словами 36-річного потерпілого, зловмисники вимагали у нього 2 тис. дол. за нерозголошення особистої інформації про честь і гідність. За неофіційними даними, за нерозголошення інформації про те, що потерпілий нібито є прихильником нетрадиційної статевої орієнтації. Між ним і вимагачами сталася бійка, під час якої його викинули з балкона. В результаті потерпілий отримав перелом обох п'ят. Всі учасники події - місцеві жителі віком від 19 до 44 років.