Василь Веселий долучився до ініціативи "Місто Добра"

130 дітей не потрапили у інтернати через підтримку їх сімей чернівецьким проектом “Місто Добра”. Благодійна ініціатива надає необхідну допомогу матерям, які опинились на межі позбавлення батьківських прав. Багато кому із них немає де жити, вони пережили насильство, мають проблеми із здоров'ям чи вживанням алкоголю і наркотиків, не мають досвіду по догляду за дитиною і собою. З усіма цими проблемами їм допомагають у центрі.

“На жаль, бідність часто стає перепоною для отримання людиною освіти, лікування, захисту своїх інтересів. Але бідність – це не вирок для люблячої родини. Бідні батьки – не погані батьки! І якщо вчасно підтримати сім’ю, то можна змінити всю долю дитини. Ми працюємо аби не допустити потрапляння дітей до інтернату!” каже засновниця ініціативи Марта Левченко.

Василь Веселий допоміг зробити кімнату для "Міста Добра"

Сьогодні “Місто Добра” орендує приміщення на гроші благодійників. За наявності власного будинку, ці кошти пішли б на утримання будинку з комунальними платежами, та харчуванням підопічних, а найголовніше, дозволили б брати під опіку дітей та створити безкоштовний реабілітаційний центр. Власний будинок став би запорукою того, що завтра мами з дітьми не опиняться на вулиці через рішення власника будинку продати його чи здавати в оренду іншим. Саме тому було розпочато будівництво центру. Ці роботи відбуваються без підтримки держави, лише на гроші благодійників та небайдужих громадян. Один із них меценат Василь Веселий:

Відео дня

“Побудувати прихисток для тих, хто його потребує - гідна справа для справжнього чоловіка. В мене є син, минулого року я долучився до акції “Дерево пам'яті”, посадивши дерева на честь загиблих у зоні ООС бійців, ось тепер беру участь у побудові дому. Можу сказати, що програму мінімум у цьому житті виконав.”

“Місто Добра” отримає новітню ігрову кімнату, виконану із цілком екологічних матеріалів із урахуванням рекомендацій психологів та педагогів. Кімнату прикрасить справжній скеледром-лазанка для дітей, магічне дерево, у якому можна буде сховатись та відчути себе захищеним, зона із різноманітними іграшками, а шлях до кімнати вестиме через казкову шафу із книжками. На фасаді центру з'явиться ще одна цеглина з іменем благодійника - Василя Веселого.

Василь Веселий долучився до ініціативи "Місто Добра"