Рішення про звільнення Зураба Аласанії з посади голови правління НСТУ скасовано / фото УНІАН

Наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України скасувала своє рішення про дострокове розірвання контракту з головою правління "Суспільного" Зурабом Аласанією.

Про це Зураб Аласанія повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Читайте такожГолова правління НСТУ Зураб Аласанія: У цьому році угоди з розслідувачами підписував я, і, тим самим, продовжив їх на рік. Тому поки що розслідуванням нічого не загрожує

Відео дня

"Наглядова рада зібралася і скасувала своє рішення про дострокове припинення контракту. Це означає, що за кілька днів, з моменту оприлюднення протоколу засідання НР, я буду поновлений на позиції голови правління ПАТ НСТУ і продовжу працювати (втім, я й не зупинявся). Віддаю належне Наглядовій "Суспільного" і вважаю це чесним і мужнім вчинком", - йдеться в повідомленні.

Аласанія зазначив, що "наші відносини досить складні, але в країні все набагато складніше. Подібне "обнулення" ситуації і відновлення статус-кво в незалежному мовникові, сподіваюсь, стане першим кроком до злагодженої роботи разом".

Як повідомляв УНІАН, 31 січня наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України підтримала рішення про дострокове розірвання контракту з головою правління ПАТ НСТУ Аласанією.

19 червня Аласанія повідомив, що Шевченківський районний суд Києва визнав незаконним та скасував рішення наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України про дострокове розірвання контракту з ним.

24 червня Аласанія заявив, що звільнився з посади голови правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" (НСТУ).

Зураб Аласанія був обраний наглядовою радою ПАТ НСТУ на посаду голови правління Національної суспільної телерадіокомпанії України 10 квітня 2017 року.