Гінеколог В'ячеслав Триполко озвучив свою версію порноскандала в Одесі / anews.com

Одеський гінеколог В'ячеслав Триполко заперечує свою причетність до прихованої відеозйомки пацієнток у своєму кабінеті в будівлі онкодиспансеру.

Він заявляє, що "став пішаком у чиїйсь грі" і, можливо, скандал пов'язаний з підступами конкурентів. За словами медика, влітку минулого року в його кабінеті міняли сигналізацію і встановити приховану камеру могли саме тоді.

Про це на умовах анонімності "Обозревателю" повідомила одна з пацієнток Триполка, якій вдалося поспілкуватися з медиком. Вона дуже добре відгукується про лікаря і не вірить, що він міг знімати жінок на приховану камеру й передавати відео на порносайт.

Відео дня
false
false
false

Як повідомляв УНІАН, в Одесі правоохоронці розслідують факт розміщення в інтернеті відеозаписів гінекологічних ультразвукових досліджень пацієнток, зроблених в Одеському обласному онкологічному диспансері.

За фактом у листопаді відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Читайте такожЖінка в Одесі сходила до гінеколога, а потрапила в порно: скандал з камерою в кабінеті УЗД отримав продовження

Зокрема, в поліцію звернулася жінка із заявою про те, що на одному з порносайтів невідомі розповсюдили відео порнографічного характеру. На даному відео - заявниця під час проведення процедури УЗД в Одеському онкологічному диспансері.

Під час оперативно-розшукових заходів було виявлено, що в кабінеті лікаря встановлено приховану камеру, яка знімає процедуру УЗД. При цьому пацієнтам про відеофіксацію ніхто не повідомляє.

Також встановлено, що на зазначеному інтернет-ресурсі опубліковано збірку порнографічних відеозаписів з цієї камери відеоспостереження, встановленої в кабінеті гінекологічного відділення. У цих відеоматеріалах містяться записи з початку 2018 року по квітень 2019 року.

26 листопада головлікар диспансеру Олег Лук'янчук заявив, що незаконна відеозйомка гінекологічних УЗД відбувалася на території, яка здається в оренду.