Чиновники запевняють, що наявна техніка дозволяє оперативно обробляти дороги столиці рідкими реагентами / фото УНІАН

У комунальній корпорації «Київавтодор» підготували 418 одиниць снігоприбиральної техніки для цілодобових чергувань і змінної роботи у зв’язку з очікуваним найближчими днями у столиці погіршенням погодних умов.

Про це повідомили у прес-службі Київської міської держадміністрації з посиланням на генерального директора КК «Киїавтодор» Олександра Густєлєва.

Читайте такожСлизьке питання: як компенсувати збиток від падіння в ожеледицюВін запевнив, що корпорація готова до зимового утримання вулиць і доріг та подолання наслідків можливого снігопаду.

Відео дня

Густєлєв нагадав, що наприкінці 2018 року було отримано спецавтомобілі «Форд» для розподілення рідких протиожеледних реагентів та обладнання для приготування рідких протиожеледних реагентів. Техніка дозволяє оперативно обробляти дороги столиці рідкими реагентами та скоротити витрати солі, додав він.

Також гендиректор корпорації зазначив, що минулого сезону «Київавтодор» придбав два мобільних снігоплавильних комплекси канадського виробництва, які добре зарекомендували себе під час інтенсивних опадів.

Міська влада закликає водіїв не паркувати авто обабіч вулиць, доріг і в заборонених для цього місцях, аби забезпечити належну роботу снігоприбиральної техніки.

«Автомобілі, що заважатимуть розчищати дороги від снігу, будуть евакуйовані», – наголосили в КМДА.

Як повідомляв УНІАН, за прогнозами, в Україні з понеділка випаде до 20 см снігу.