ВР вшанувала хвилиною мовчання постраждали через пожежу в одеському коледжі / Фото: УНІАН

Народні депутати у сесійній залі Верховної Ради хвилиною мовчання вшанували загиблу в Одесі в результаті пожежі 16-річну студентку Ксенію Бабенко і всіх постраждалих.

Як передає кореспондент УНІАН, на початку засідання голова ВР Дмитро Разумков нагадав, що в Одесі 4 грудня сталася трагедія - пожежа в коледжі.

Читайте такожЗбільшилась кількість госпіталізованих унаслідок пожежі в коледжі Одеси

Відео дня

«Загинула одна людина. На жаль 14 осіб незрозуміло де знаходяться. Швидше за все, під завалами. Це трагедія для держави, трагедія для батьків, для рідних. Я думаю, що тут слова зайві. Прошу хвилину мовчання. І будемо сподіватися, що все ж таки станеться диво», - сказав Разумков.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в центрі Одеси сталася пожежа в навчальному корпусі коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Як повідомив президент України Володимир Зеленський, в результаті пожежі 14 людей пропали безвісти (в тому числі п'ять студентів), 27 людей перебувають у лікарнях.