НАБУ зранку обшукує приміщення телекомпанії в Одесі / фото УНІАН

У Національному антикорупційному бюро України підтвердили, що їх детективи проводять обшуки в Одесі, у тому числі за адресою, де розташована телерадіокомпанія "Думская".

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

"Слідчі дії санкціоновані, їх здійснюють у межах розслідування можливих зловживань службових осіб Одеської облради під час продажу у вересні 2018 року нежитлових приміщень за адресою Лідерсівський бульвар, 13 (Одеса) на користь ТОВ "Крок вперед", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

У НАБУ пояснюють, що метою проведення обшуку у приміщенні, де розташована ТРК, є пошук документів щодо передачі права власності на нежитлові приміщення за вказаною вище адресою. 

Читайте такожНа Одещині викрили зловмисника, який зламував Instagram-акаунти

"Ці документи, як вважає слідство, можуть знаходитися за адресою Канатна, 10 через те, що зазначене ЗМІ та ТОВ "Крок вперед" мали одних і тих самих бенефіціарних власників", - додають у відомстві.

У повідомленні наголошено, що обшуки не пов'язані з діяльність ЗМІ та журналістів. Попередня правова кваліфікація справи - зловживання владою або службовим становищем (ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України).

Як повідомляв УНІАН, сьогодні зранку детективи НАБУ прийшли до приміщення, де розташовується ТРК "Думская" в Одесі.