facebook.com/slava.mavrichev

У Люботині Харківської області невідомий чоловік застрелив з карабіну двох людей, після чого виїхав до села Коротич, де на автозаправці захопив двох заручників.

Як повідомляє відділ громадських зв’язків УМВС у Харківської області, інформація про подію надійшла до чергової частини райвідділу о 14.00.

За попередніми даними, у Люботині чоловік відкрив вогонь з карабіну, внаслідок чого загинуло двоє людей. На даний момент встановлено, що зловмисником є 48-річний місцевий мешканець.

Читайте такожУ Харківській області затримали ветерана АТО, який кинув гранату в автомобіль з людьми

Після скоєного чоловік на власному автомобілі «ВАЗ-99» виїхав до села Коротич, де на автозаправці захопив двох заручників.

У відомстві кореспондентові УНІАН також повідомили, що під час інциденту одна особа отримала поранення.

Зараз працівники міліції ведуть перемовини з чоловіком щодо звільнення заручників та вживають заходи щодо затримання зловмисника.

Як повідомляє журналіст Слава Мамричев, у зв'язку зі стріляниною в Люботині траса з Харкова на Київ перекрита, працюють МВС і СБУ.

Трасса из Харькова на Киев перекрыта. Стрельба в Люботине. Два трупа. Стрелок пытался скрыться и взял заложников на АЗС под Коротичем. Работают МВД и СБУ

Posted by Slava Mavrichev on 25 травня 2015 р.