Відкрите кримінальне провадження / Інформатор

Поліція здійснює слідчі дії з чоловіком і жінкою, яких затримали за підозрою у жорсткому вбивстві двох дівчат на столичному Подолі.

Читайте такожВбивство у Каховці: Рябошапка відправив своїх прокурорів для розслідуванняПро це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Зазначається, що у скоєнні вбивства двох дівчат, тіла яких виявлено в орендованій квартирі на вул. Кирилівській у Києві, поліція обґрунтовано підозрює двох осіб.

Відео дня

У понеділок, 6 січня, чоловіка і жінку за орієнтуванням затримали місцеві поліцейські на залізничному вокзалі Одеси. Їх передали слідчо-оперативній групі київської поліції для проведення слідчих дій.

З підозрюваними проводяться слідчі дії у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНІАН, 4 січня тіла двох дівчат були виявлені в орендованій на свята квартирі у Подільському районі Києва. За даними поліції, загиблими є жительки Києва 2000 та 2003 років народження. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

За даними порталу «Інформатор», убитими є 16-річна Марія Каминіна і 19-річна Єва Лисенко. Про зникнення дівчат заявили ще 2 січня. Тіла, які знайшли у шафі на балконі, були зв'язані і порізані гострим предметом. На убитих нарахували десятки ножових поранень.

Сьогодні, 6 січня, ЗМІ повідомили про затримання в Одесі підозрюваних у вбивстві дівчат.