REUTERS

В аеропорт "Бориспіль" приїхали родичі загиблих у результаті аварії Boeing-737 в Тегерані.

Читайте такожМАУ розкрила імена членів екіпажу "Боїнга", що зазнав катастрофи в Ірані

Батько старшого бортпровідника Валерій Матьков повідомив, що дізнався про трагедію від своєї доньки, яка перебуває у США, заявив в ефірі 112.ua. В аеропорту чоловік чекав свого сина Ігоря Матькова.

Відео дня

"Мій син - старший бортпровідник. Подзвонила донька зі Штатів у 06:15, що в Америці повідомили, що розбився літак МАУ. Вона питає, куди полетів Ігор. Ми сказали: Тегеран, вранці прилетить. Потім знайшли відео падіння літака", - сказав Валерій Матьков.

За даними телеканалу, рідних загиблих поселили в готель. З ними працюють психологи і медики.

"Бачили до 10 осіб, які сиділи у фойє. Ми знаємо, що це родичі загиблих членів екіпажу. Потім їх посадили в машину і відвезли з готелю. Куди їх відвезли, прес-служба коментувати відмовляється. Знаємо, що з усіма родичами проводять роботу психологи і при необхідності з ними працюють медики. Просили коментар у головного психолога служби, яка працює при аеропорт, однак також відмовляються коментувати і посилаються на таємницю спілкування зі своїми клієнтами ", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, прес-служба авіакомпанії МАУ опублікувала імена членів екіпажу, які загинули в результаті катастрофи Boeing-737 рейсу PS752.