Відразу після прильоту вони вшанувати пам'ять загиблих у терміналі аеропорту / УНІАН

В Україну повернулися співробітники авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України», які брали участь в розслідуванні катастрофи Boeing 737 в Ірані.

Про це повідомив президент авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» Євген Дихне на сторінці у Facebook.

«Сьогодні вранці в аеропорту «Бориспіль» зустріли колег, які брали участь у розслідуванні трагедії PS752 в Ірані. Для якихось розмов не було сил, та й ситуація їм особливо не сприяє. Міцні обійми та рукостискання були куди красномовнішими», - написав він.

Відео дня

Читайте такожРада підтримала постанову щодо соціального захисту дітей

За словами Дихне, після прильоту Андрій Василенко, Владислав Петренко та Андрій Фомічов одразу пішли на перший поверх терміналу D для того, щоб вшанувати пам'ять загиблих.

Як повідомляв УНІАН, 8 січня в Ірані зазнав аварії український літак «Міжнародних авіаліній України», що виконував рейс PS752 за маршрутом Тегеран - Київ. Пасажири і екіпаж загинули.

На борту Boeing 737 перебували 11 громадян України, в тому числі 9 членів екіпажу, а також громадяни Ірану, Канади, Швеції, Афганістану, Німеччини і Великої Британії.

В Іран була направлена експертна група з України.

11 січня президент Ірану Хасан Роухані офіційно визнав, що український лайнер був збитий «внаслідок ненавмисної людської помилки» та пообіцяв притягнути до відповідальності винних у збитті літака.

14 січня рятувальники Державної служби з надзвичайної ситуації, які працювали на місці катастрофи українського літака в Ірані, повернулися до України.