Гончарук розповів, як в Харкові будуть зустрічати літак з Уханя / facebook.com/zelenskiy95

Літак, який забрав українців та іноземців з китайскього міста Ухань, після дозаправки вирушить до Харкова. В харківському аеропорту його розмістять на окремій ізольованій стоянці.

Читайте такожЗ'явилися перші фото з евакуйованими з Китаю українцями на борту літака

Про це у Telegram повідомив прем’єр-міністр Олексій Гончарук. За його словами, евакуація людей з Уханя відбулася успішно. Усі пасажири, члени екіпажу та супроводжуючі особи почуваються задовільно, їх оглянули медики. Жодних симптомів гострих респіраторних інфекцій не мають.

“Літак спецрейсу здійснив посадку в міжнародному аеропорту міста Бориспіль для дозаправки і вилетить у Міжнародний аеропорт міста Харків.

Там буде вжито усіх можливих заходів з дотримання безпеки пасажирів, членів екіпажу та працівників аеропорту. Борт буде розміщено на окремій ізольованій стоянці. Усі процедури (паспортний контроль, митні формальності) будуть виконані біля трапу літака”, - розповів він.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 20 лютого, о 09:40 український пасажирський літак спецрейсу PQ 7302 з евакуйованими з КНР громадянами здійснив посадку в міжнародному аеропорту «Бориспіль». Після дозаправки він полетить до Харкова.