Шведський melodic death metal гурт виступить у ЦКМ НАУ. Гурт дивує фанатів своїми концертами з 90х років, а їх пісні стають хітами! У минулому році вони підкорили всіх своїм вибуховим альбомом, тому одного виступу фанатам було недостатньо. Столицю чекає гучне повернення In Flames.

Ми зібрали 10 причин піти на концерт In Flames:

1. Довгоочікуваний Meet & Greet

Вперше в Києві гурт влаштовує формат Meet & Greet! Ви побачите In Flames до концерту, зробите фото з гуртом, придбаєте мерч, а також поспілкуєтеся з музикантами та отримаєте у подарунок постери з автографами. VIP-квитки обмежені!

2. На них чекали фанати з усієї України!

У 2019 вони підкорили метал-сцену своїм тринадцятим альбомом — I, The Mask, та  влаштували вибуховий виступ в Україні! Фанати вимагали повернення In Flames! І ось вони повертаються з божевільною програмою! Ви готові?

3. Номінанти премії GAFFA Awards 2020

Група з 2004 року потрапляє в списки найбільш популярних пісень і альбомів за версією Billboard. У 2020 In Flames двічі номінували на престижну премію, як найкращий гурт і кращий метал-альбом (I, The Mask).

4. Сет-лист

Ви почуєте головні хіти гурту та пісні з останнього альбому! За 30 років існування гурт випустив багато хітів, які стали культовими: Only for the weak, Colony, Deliver us, Trigger, The Quiet Place та неймовірна I’m above. Ви готові співати разом з Андерсом?

5. Концерт буде комфортний для всіх

Майданчик ЦКМ НАУ передбачає сидячу посадку від партеру до балкону, де буде зручно тим, хто не любить концертну метушню. А прихильників слему, моша та серклпітів чекає затишна фан-зона!

6. Ви частина шоу

Слухаючи музику In Flames неможливо залишитися байдужим! Гурт вміє працювати з аудиторією, тому кожен присутній в залі безсумнівно буде частиною шоу!

7. Божевільні моменти, які порвуть ваш Instagram

Будьте напоготові! Ніколи не знаєш, що вигадають фанати, а музиканти готові стрибати зі сцени та дивувати. In Flames можуть спуститися до фанів, видати несподіване соло або влаштувати музичний батл прямо на сцені! Встигніть зняти яскраві моменти та покажіть друзям, як круто буває на концертах!

8. Альбом I, The Mask

Він став легендарним! І не дарма, адже над його зведенням і мастерингом працювала зіркова команда: продюсер Говард Бенсон — номінант на Греммі, лауреати Кріс-Лорд Елджі і Тед Дженсен. А фронтмен Андерс Фріден вклав душу і життєвий досвід в свої пісні.

9. Поєднання жанрів

In Flames — це melodic death metal, alternative metal і навіть power metal! Кожна їхня пісня — це унікальна історія з драйвовою енергетикою та неповторним аранжуванням.

10. Емоційне та фізичне розвантаження

Доведено, що важка музика заспокоює і дарує гармонію. Неймовірне шоу від In Flames забере весь негатив з вашого життя і зарядить енергією на цілий рік! Дозвольте їм це зробити. Ви маєте відірватися по повній!

Подія на фейсбук

Де: Центр Культури та Мистецтва НАУ, пр. Космонавта Комарова, 1

Коли: 26 травня, 19:00

Квитки