Затриманими виявилися двоє місцевих жителів / dpsu.gov.ua

Як повідомили УНІАН у Південному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, затримані 5 березня правопорушники чинили тиск на прикордонників, вимагаючи не заважати здійснювати незаконні операції.

«Вчора в Одеській області прикордонний наряд відділу «Кучурган» Білгород-Дністровського загону помітив, як невідомі особи підпалили спостережну вишку, яку громадські формування з охорони громадського порядку і державного кордону використовували для допомоги в охороні держкордону», - розповіли в управлінні.

Читайте такожВ Одесі спалили Lexus із бізнесменом всередині (фото)

Відео дня

До місця події виїхала група реагування і виявила двох людей, які запропонували прикордонникам допомагати їм у протиправній діяльності з переміщення товарів, але правоохоронці категорично відмовилися.

«Після цього невідомі почали погрожувати підпалом автомобілів і намагалися залякати. Потім зробили спробу нападу на прикордонний наряд, який застосував спеціальні засоби і затримав правопорушників», - зазначили в управлінні.

Затриманими виявилися двоє місцевих жителів. Їх притягнуто до відповідальності за злісну непокору законному розпорядженню прикордонників та порушення прикордонного режиму.

Про подію поінформовано компетентні правоохоронні органи.