Віталій Седюк / REUTERS

Продюсер Джамали Ігор Тарнопольський розповів про конфуз на фіналі Євробачення під час виступу співачки, коли на сцену вибіг пранкер Віталій Седюк і оголив сідниці.

За його словами, не була використана система модерації ефіру, хоча офіційно пишеться резервна копія днем раніше. "Говорю по-простому: вони могли переключити на іншу камеру, увімкнути резерв – цього зроблено не було", - зазначив Тарнопольський в інтерв'ю Karabas Live

Крім того, керували охоронцями люди, які кермували ефіром. А так, зазначив продюсер співачки, бути не повинно. Охоронцям сказали відійти від сцени, щоб нібито не заважати ефіру, вони і відійшли. Седюк явно стежив за цим і зрозумів, що можна діяти.

Читайте такожОргкомітет Євробачення-2017 різко прокоментував конфуз із голими сідницями Седюка (відео)

"Презентувати пісню "I Believe In U" на фіналі Євробачення нас переконав Стюарт Барлоу. Попросив не випускати до цього кліп, який ми зняли у Португалії. Все заради того, щоб зробити прем'єру на Євробаченні, як це було роком раніше у Джастіна Тімберлейка. "Добре", — сказали ми", - поділився Тарнопольський.

"В результаті ми отримали в ефірі жопу. І тепер ніхто не обговорює пісню. Всі обговорюють жопу. А я повинен вигороджувати людей, за яких це сталося, і говорити, що у нас немає до них претензій. Але у мене є претензії. Була маса способів цього уникнути – переключити план, включити бекап-копію, не змінювати розстановку охорони. Ні в кого немає ні сміливості, ні совісті це коментувати", - висловив він обурення.

Як повідомляв УНІАН, під час виступу Джамали пранкер Віталій Седюк вибіг на сцену й оголив сідниці. Цю витівку показали в прямому ефірі фіналу Євробачення-2017. Охорона швидко зреагувала та забрала Седюка зі сцени, після чого, за словами міністра внутрішніх справ, його відвезли в СІЗО. 15 травня Дніпровський суд Києва обрав запобіжний захід пранкеру у вигляді особистого зобов'язання.