На думку правоохоронців, стрілянина у Дніпрі сталась через економічні, а не кримінальні чи політичні питання / facebook.com/julakras

На Дніпропетровщині поховали загиблого у стрілянині у центрі Дніпра бійця АТО Олексія Вагнера. Про це у Facebook пише Юлія Коваль.

"Пройшов війну. Один з перших. З самого початку. Поранення. І ось так в мирному місті... Справжній Герой не любить говорити про війну, Льоша не любив. У нього було дуже багато планів. Він сьогодні зібрав величезну кількість людей", - пише Коваль.

Читайте такожСтрілянина в Дніпрі: в МВС розповіли нові подробиці щодо нападників

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, в лікарні Дніпра перебувають четверо чоловіків, підозрюваних у розстрілі учасників АТО у ресторані «Дом», у результаті якого двоє людей загинули, ще п’ятеро осіб дістали поранення. Двоє постраждалих з чотирьох наразі затримані (по ст. 208 Кримінального кодексу) – їх взято під охорону в лікувальному закладі. Роль ще двох учасників конфлікту, які знаходяться в лікарні, досліджує слідство.

В результаті перестрілки загинули учасники АТО Олексій Вагнер (1980 року народження) та Максим Іващук (1981 р.н.). Також поранення унаслідок стрілянини отримав адвокат одного з загиблих бійців АТО Едмон Саакян, який наразі теж перебуває у лікарні. Троє з постраждалих нападників – жителі Дніпропетровської області. Ще один – іноземний громадянин.