скріншот

Зйомки фільму, прем'єра якого відбудеться в 2018, завершилися. Стало відомо, що фільм буде називатися «Solo: A Star Wars Story» (Соло. Зоряні Війни. Історія), пише "Технот".

У фільмі мова піде про юнацькі пригоди Хана Соло. За чутками, фанати «зоряної» саги дізнаються, як Хан отримав від Лендо знаменитий корабель «Тисячолітній сокіл».

Читайте такожDisney перенесла вихід дев'ятого епізоду "Зоряних воєн" на 7 місяців

Відео дня

Молодого Хана зіграв Олден Еренрайк, а Лендо Калрисиана – Дональд Гловер. Роль Чубаки дісталася Йонасу Суатамо, фінському акторові і баскетболістові. Йонас також грав Чуби у фільмах «Зоряні Війни: Пробудження сили» і «Зоряні Війни Останні джедаї».

Також у фільмі з'являться Вуді Харрельсон, який зіграє наставника Хана Соло, Тенді Ньютон і Емілія Кларк, відома роллю Дейнерис в серіалі «Гра престолів». Режисер фільму про Хана Соло – Рон Говард (насамперед відомий як режисер фільмів «Аполлон-13», «Нокдаун», «Ігри розуму», «Код да Вінчі», «Інферно»).

Сценарій до фільму написав Лоуренс Касдан, який разом з Джорджем Лукасом працював над епізодами IV і V оригінальної трилогії, а також сценарієм «Індіани Джонс». Прем'єра фільму про Хана Соло відбудеться 25 травня 2018 року.