Президент ФК «Шахтар», бізнесмен Рінат АХМЕТОВ і відомий російський композитор Ігор КРУТОЙ жалкують, що не зможуть завтра, в день Святого Миколая, за традицією, яка триває вже 9 років поспіль, відвідати дитячі будинки, проте обіцяють зробити це найближчим часом.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України».

У фонді нагадали, що щороку 19 грудня Р.АХМЕТОВ та І.КРУТОЙ обов`язково їздять у гості до дітей. На жаль, цього року, за день до свята, плани порушила епідемічна обстановка, що загострилася у Донецьку і області.

Відео дня

Так, 17 грудня в.о. головного державного санітарного лікаря Донецької області Лариса ГУСЄВА прийняла постанову «Про введення профілактичних заходів для припинення розповсюдження захворюваності на ГРВІ та грип». На підставі цього документа відвідини шкіл-інтернатів заборонено, щоб не піддавати ризику здоров`я дітей.

Тому завтра Р.АХМЕТОВ та І.КРУТОЙ не можуть поїхати до дітей, пояснили у прес-службі фонду, однак наголосили, що вони обов`язково виконають свої обіцянки і приїдуть у гості до сім`ї ХОМИНЕЦЬ, яка виховує 6 прийомних дітей, а також до 69-ти вихованців дитячого будинку «Проліски».

Коментуючи ситуацію, що створилася, Р.АХМЕТОВ висловив жаль, що не зможе завтра відвідати дитячі будинки.

За інформацією прес-служби, добродійну допомогу до дня Святого Миколая від фонду «Розвиток України» вже доставлено прийомним дітям і вихованцям дитячих будинків.