Представники Управління податкової міліції сьогодні в Сімферополі провели обшук в офісі спортивного клубу «Таврія», почесним президентом якого є депутат Кримського парламенту, колишній глава Ради міністрів АРК, колишній Представник Президента України в Криму Сергій КУНІЦИН.

Як передає кореспондент УНІАН, причину обшуку у СК податківці офіційно не назвали. Прес-служба Державної податкової адміністрації в Криму ситуацію поки не коментує.

Тим часом, видання «Центр журналістських розслідувань» з посиланням на джерело у податковій повідомляє, що обшук проведено у рамках раніше порушеної кримінальної справи, в ході розслідування якої перевіряється господарська діяльність підприємства «Гуматекс».

Відео дня

«Під час перевірки фінансово-господарської діяльності підприємства, у числі фірм, з якими можливо укладалися фіктивні договори, був і спортивний клуб «Таврія». Зараз за цим фактом проводиться перевірка. У результаті обшуку податківці вилучили більш як 20 тис. доларів, близько 13 тис. грн., документи і системні блоки комп`ютерів», - пише ЦЖР.