Ініціатива стартувала 15 серпня. Необхідну суму — 3 700 000 грн — планують зібрати до кінця вересня, а реанімобілі зі спеціальним обладнанням - киснем, дефібрилятором, ношами - передати на медичні потреби для шпиталів і лікарень.

Кожен реанімобіль — це врятовані життя, це швидка допомога там, де рахунок йде на хвилини.  "Олідетрим 2000" для цього проекту обрано не випадково. Одна капсула препарату — це добова профілактична доза важливого вітаміну D3, необхідного для збалансованої роботи організму. Сьогодні на дефіцит цього вітаміну страждає більшість українців. Препарат "Олідетрим 2000" зміцнює імунну систему, нормалізує роботу нервової й укріплює опорно-рухову систему, регулює обмін вуглеводів і жирів, полегшує роботу серця та судин.

Проект "Підтримай себе — підтримай Україну" триватиме з 15 серпня до кінця вересня або до збору запланованої суми. Щоб долучитися до ініціативи, потрібно просто придбати в аптеці препарат "Олідетрим 2000".

Відео дня

На сайті "Олідетрим" встановлено онлайн-лічильник зібраних коштів, який оновлюється щоденно. Тож кожен охочий зможе побачити, як набирається потрібна сума від продажів препарату.

Довідка. Вітамін D3 зміцнює імунітет, регулює кальцій-фосфорний обмін, допомагає нормалізувати нервову систему, сприяє здоровому розвитку дітей тощо. Його нестача загрожує схильністю до серцевих, респіраторних інфекційних хвороб, алергії, втомлюваності, зниження пам’яті та концентрації уваги, болю у м'язах, крихкості кісток, остеопорозу, випадіння волосся та інших проблем.