ТММ
Сьогоднішній обшук в офісі будівельно-девелоперської компанії “ТММ” проводився співробітниками столичного Управління боротьби з економічною злочинністю та працівниками прокуратури в рамках порушеної кримінальної справи за фактом шахрайських дій посадовців компанії.

Про це УНІАН повідомили в прокуратурі Шевченківського району Києва, не уточнивши, водночас, про які саме протизаконні дії і про кого саме з посадовців компанії йде мова.

Як повідомляв УНІАН, компанія «ТММ» заявила, що сьогодні в її центральному офісі по вул. Володимирській, 49-а, в Києві співробітники УБОЗу проводять обшукі виїмку документів.

Відео дня

«По вул. Володимирській, 49-а, в центральному офісі «ТММ» перебувають представники Управління боротьби з економічною злочинністю, вибивають двері у кабінети топ-менеджменту, опечатали комп`ютери... Це розпочалося в обід», - сказала PR-менеджер компанії «ТММ» Ірина Кисель.

І.Кисель відзначила, що працівники пред`явили ордер на обшук, який проводиться на підставі порушеної кримінальної справи за заявою фізичної особи. Інших подробиць справи вона не назвала.

Водночас у прес-службі ГУ МВС Києва повідомили, що Управління боротьби з економічною злочинністю не причетне до обшуків в офісі компанії.

«Київської міліцією жодних дій не проводиться. Це інші силові відомства», - повідомили у прес-службі.

При цьому в прес-службі не уточнили, які саме силові відомства здійснюють дану операцію.

Довідка УНІАН. «ТММ» – девелоперсько-будівельна компанія повного циклу. Компанія працює на будівельному ринку України з 1994 року. Основні види діяльності – будівництво житлових комплексів «під ключ», а також офісних, торгових і промислових об`єктів. З моменту заснування компанія реалізувала 31 проект нерухомості загальною площею понад 600 тис кв. м у Києві, Харкові, Житомирі і Ялті.

Глобальні депозитарні розписки компанії ТММ котируються на Open Market Франкфуртської фондової біржі з травня 2007 р.