Про це йдеться в повідомленні компанії, яке має в своєму розпорядженні УНІАН.

Згідно з повідомленням компанії, яка веде видобуток в Україні через фірму "КУБ-Газ", свердловину планується пробурити на глибину 3,2 км і завершити роботи на цій свердловині приблизно за 70 днів.

Віце-голова KOV Якуб Корчак зазначив, що компанія з початку роботи на українському ринку концентрувала свої зусилля на розробці Ольгівського родовища, яке вважає найперспективнішим із чотирьох, ліцензіями на які володіє "КУБ-Газ".

Відео дня

Він нагадав, що за неповні три роки компанія підключила до комерційного видобутку на цьому родовищі п'ять свердловин, висловивши надію, що шоста свердловина також дозволить збільшити видобуток.

За даними KOV, у лютому середньодобовий видобуток на Ольгівському родовищі становив 323,4 тис. кубометрів газу й становив близько 42% виробництва на всіх українських родовищах компанії.

Як повідомляв УНІАН, із моменту придбання українського активу влітку 2010 року KOV, яка володіє 70% "КУБ-газу", провела 12 пробних бурінь, підключивши до комерційного видобутку 8 свердловин.

Наприкінці минулого року представники KOV заявляли про плани збільшити видобуток в Україні за 3 роки, принаймні, вдвічі - до 1,4 млн. кубометрів газу на добу.

Довідка УНІАН. Найбільшим акціонером створеної в 2008 році й публічної з травня 2010 року компанії Kulczyk Oil Ventures є найбагатший громадянин Польщі Ян Кульчик, статки якого Forbes оцінює в близько 3,6 млрд дол.

KOV, яка реалізує проекти в Україні, Брунеї та Сирії, на кінець вересня 2012 року оцінювала вартість своїх активів в Україні в 125,9 млн дол. Порівняно з вартістю всіх активів у 172,4 млн дол.

Капіталізація KOV у ході сьогоднішніх торгів на Варшавській біржі становила понад 210 млн дол.

Основними активами «КУБ-газу» є чотири газоконденсатні ділянки, зосереджені в Дніпровсько-Донецькому басейні: Ольгівське, Макіївське, Крутогорівське і Вергунське родовища.