Азаров: Якість дорожнього полотна не витримує навантажень

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам українських телеканалів.

«Я автомобіліст з багаторічним стажем і проїхав Україну вздовж і поперек. Хто може сказати, що у нас колись були хороші дороги?», - зазначив глава уряду. При цьому він визнав, що якість дорожнього полотна не відповідає стандартам і потребам.

«Якість дорожнього полотна не витримує навантажень», - сказав М.Азаров, і серед причин погіршення якості доріг назвав перепади погоди і зростання кількості автомобілів, які їздять по українських дорогах.

Відео дня

При цьому М.Азаров підкреслив, що ситуація поліпшується. «За останні три роки почали з'являтися хороші дороги. Ми впораємося з проблемами дорожнього господарства», - сказав прем'єр-міністр.

Як повідомляв УНІАН, за даними Укравтодору, станом на 10 березня ліквідована ямковість на 98% основних доріг загального користування державного значення. Залишилося відремонтувати 61 кілометр основних автодоріг. Крім того, Укравтодор розробив проект Державної цільової програми розвитку доріг загального користування на 2013-2018 роки, вартість якої становить 264 млрд грн.