Пара вже рік щаслива разом / фото Анастасія Зінченко/Instagram

Анастасія Зінченко, яка прославилася після того, як на початку пандемії коронавірусу відмовилася залишати китайське місто Ухань без своєї кишенькової собачки, напередодні Дня Валентина вирушила в Африку зі своїм коханим – керівником Держміграційної служби Максимом Соколюком.

Фотографіями з відпочинку дівчина поділилася в Instagram.

Їх роман почався після того, як Анастасія Зінченко опинилася в епіцентрі захворюваності в китайському місті Ухань. І забирати її полетів особисто Максим Соколюк. З того часу у пари зародилися відносини. І це при тому, що чиновник був тоді ще офіційно одружений.

Відео дня
фото Анастасія Зінченко / Instagram

Минулого тижня Соколюк і Зінченко, які живуть у цивільному шлюбі на орендованій квартирі, полетіли у відпустку. Закохані вирушили в Танзанію, на острів Занзібар, де на туристів чекають теплі води Індійського океану, екзотичні фрукти і хороші готелі.

фото Анастасія Зінченко / Instagram

У середині відпочинку пара вирушила на сафарі. Вони вибрали дводенну подорож на материкову частину Африки, щоб подивитися, як живуть дикі тварини в їх природному середовищі існування.

фото Анастасія Зінченко / Instagram

Як повідомляє "Страна", Максим і Настя вибрали екскурсію з ночівлею і перельотом на невеликому літаку. Таке задоволення на одного туриста коштує близько 22 тисяч гривень. А тур на 7 днів в пристойному п'ятизірковому готелі на Занзібарі з авіаквитком, проживанням і харчуванням "все включено" коштує щонайменше 42 тисячі з людини.

фото Анастасія Зінченко / Instagram

Тобто, путівки та екскурсія для пари обійшлася в середньому у 128 тисяч гривень. При цьому в декларації голови міграційної служби України зазначено, що його зарплата на держслужбі у 2019 році склала 1365069 гривень або 113775 гривень на місяць.

фото Анастасія Зінченко / Instagram

Вас також можуть зацікавити новини: